понедељак, 24. октобар 2016.

Нова пчелица у кошници

Дана 1.10.2016.године ОШ "Свети Сава" у Памбуковици добила је новог члана. Наиме добили смо нову наставницу биологије. Нажалост наш драги наставник биологије Дејан Станојевић који је предавао билогију, отишао је у другу школу на нови задатак да буде директор те школе. Сви ученици су му пожелели срећу на новом задатку. Наставница Андријана Станојевић је дошла 1.10.2016. године у нашу школу. Она је разредни старешина ученика 6-ог разреда. Наши драге новинарке Исидора Петровић и Андријана Јеремић интервјуисали су нову наставницу биологије.Ученици су јој постављали питања,а она је уз осмех одговарала. Овако је то било: Поставилу смо јој питање:
  
Зашто сте постали наставница биологије?
 Наставница билогије сам постала зато што ме је то одувек привлачило,зато што волим да сам наставнице,и волим рад са децом.

Колико дуго радите и где сте све радили као наставница билогије?
Као наставница билогије радим већ 3 године, и радила самна разним местима: у Љигу, у Ваљеву, и  сада радим овде код вас у Памбуковици.

Да ли сте волели природу када сте били дете?
И те како, та љубав се и дан данас воли, тако и на послу, а и у приватном животу. 

Да ли волите овај посао?
Изузетно.

Да ли вам се свиђа овде код нас?
Јако је лепо, и окружење је лепо,а што се тиче природе и заштите животне средине одлично је,и деца су наравно дивна.

Да ли имете циљеве неке за ову школу?
Па као и сви наставници и ја имам циљеве који ће се остварити надам се, али морам сарађивати са децом.

Ово је био интервју са новом наставницом билогије, која је заиста одлична наставница, и желели би смо да нам овде заувек предаје.    



 


 

Нема коментара:

Постави коментар